Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Tibaning Swara Ing Pungkasaning Gatra Diarani

Tibaning Swara Ing Pungkasaning Gatra Diarani
Tibaning Swara Ing Pungkasaning Gatra Diarani

Tibaning swara ing pungkasaning gatra diarani...

A. Guru Wilangan

B. Guru Lagu

C. Guru Gatra

D. Pupuh

E. Tembang

Wangsulan:

Tibaning swara ing pungkasaning gatra diarani Guru Lagu

Jawaban : B